ORL ordinacija RAMONDA nalazi se u samom centru grada, dostupna  svima. Ono što je čini posebnom je odabir vrsnih ORL lekara specijalista koji su prepoznati kao stručnjaci u svojoj profesiji na čitavom Balkanu.

ORL centar RAMONDA je specijalizovana ORL ordinacija za lečenje uva, nosa i grla kod dece i odraslih.

„Tim lekara čine subspecijalisti koji se bave rino hirurgijom, rinologijom otohirurgijom i otologijom kao i tumor hirurgijom glave i vrata, tako da ORL centar RAMONDA obećava kompletno pruženu uslugu pacijentima“, kažu u ordinaciji RAMONDA.

Ono po čemu je ova nova ordinacija jedinstvena je rano otkrivanje oštećenja sluha kod beba. U vrlo prijatnom ambijentu ove niške ORL ordinacije koriste se  najsavremeniji nemački  aparati kojima se meri sluh beba sa 100% pouzdanošću. Upravo upotrebom ovih vrhunskih aparata roditeljima se pruža informacija da li njihovo dete dobro čuje ili ne, RAMONDA se izdvaja upravo po tome.

„Među prvima u ovom delu Srbije razvijen je centar za vestibologiju-vrtoglavicu. U ovom kabinetu postoji najsavremeniji aparat za ispitivanje ravnoteže, HEAD-IMPULSE TEST  a kod nas se radi i BERA test (Brainstem evoked response audiometry) – to su dva najsavremenija aparata koji služe za postavljanje brže dijagnostike nestabilnosti i vrtoglavice koji većina ljudi ima. Nije potrebno da se ide odmah na snimanje skenerom ili magnet, vrlo je bitno da se nađe razlog vrtogavce, utvrdi na kom je nivou i da se pravovremeno leči“.

Pored ovih savremenih aparata ORL centar RAMONDA ima vrlo sofisticiranu optiku i endoskope  kojima se ulazi  u nos i nosne šupljine, kao i u predeo grkljana i samo ušće jednjaka a vizuelizacijom na ekranu dobija se uvid u strukture nosa  sinusa ali i strukture hipofarinksa-grkljana i aerodigestivnog raskršća, čime ovi vrsni lekari dobijaju kompletnu sliku o stanju pacijenata.

Lekari ORL centra RAMONDA rade i sa savremenim audiometrom i timpanometrom, gde se uz stručnost i aparaturu kojom raspolaže ova nova niška ordinacija, kompletira dijagnostički opseg u otorinolaringologiji i neurologiji za odrasle i decu.

 „Sve na jednom mestu – imamo mogućnost da sa sigurnošću postavimo pravovremenu dijagnozu oboljenja na glavi i vratu. Specijalisti i subspecijalisti iz audijologij, vestibulogije i hirurgije glave i vrata, estetske i rinohirurgije i njihovo dugogodišnje iskustvo su nešto čime naš tim može da se ponosi“, poručuju u niškoj ordinaciji RAMONDA.

U šest ordinacija ORL centra u blizu 200 metara kvadratnih, na sedam najsavremenijih aparata sa tri decenije iskustva rade vrsni stručnjaci koji će brinuti o vašem zdravlju – Vaša RAMONDA.